Ervaring van Casper

casper

Casper de Regt

Student Advanced Technology

Hoii! ik ben Casper de Regt, 5e jaars student, Advanced Technology bachelor/Sustainable Energy Technology master. In mijn eerste jaar ben ik lid geworden bij AEGEE omdat ik op zoek was naar een leuke groep studenten om een gave studententijd mee te beleven. AEGEE-Enschede biedt dit, naar mijn ervaring, het beste. Ik heb ook niet getwijfeld om lid te worden, de leden van AEGEE paste het beste bij me. 

De  beste ervaringen van mijn studententijd hebben plaatsgevonden bij AEGEE. Vakanties met mijn jaarclub en dispuut, kerstdiners en gala's; na vijf jaar studeren is er te veel om op te noemen. Ik woon in de stad, dus de kroeg is voor mij een plek waar ik altijd naartoe kan gaan. Door commissies en mijn dispuut, P.C.S.A. Incognito, heb ik veel ervaringen opgedaan in het organiseren van activiteiten. 

Tegelijkertijd bouw je op deze manier ook al een groot netwerk op, binnen en buiten Enschede. Natuurlijk als "de beste vereniging van Enschede" maar AEGEE biedt ook iets unieks, een ongedwongen studententijd met een extreem groot Europees netwerk. In mijn eerste jaar ben ik mee geweest op de Belgische Bier en Abdijentocht (de BBA), waarbij we drie dagen lang met de vereniging langs vele Abdijen in België zijn gereisd. Ook de jaarclubvakantie in mijn tweede jaar staat me nog erg goed bij. In twee weken zijn we met de jaarclub op bezoek geweest bij AEGEE-Budapest, -Praag, en -Wenen.