Ervaring van Jochem

WhatsApp Image 2020-08-10 at 20.12.03

Jochem Sturkenboom

Bachelor Student Biomedische Technologie

Hoi daar! Ik ben Jochem, eerstejaars en ik heb net mijn propedeuse voor Biomedische Technologie binnen!

Ik heb me tijdens de Kick-In ingeschreven met mijn doegroep en ik deed dat voor de indruk die AEGEE op mij had gemaakt: vrijblijvend maar zeker bruisend met leuke dingen. Ik wist dat ik het meeste uit mijn studententijd wilde halen als ik kon, maar had eigenlijk geen idee hoeveel ik naast mijn studie kon doen voordat ik achterstand kreeg? Achteraf bleek dat ik me nooit zorgen had moeten maken! Ik ben bij de meeste activiteiten en bijna alle kroegavonden maar wanneer mijn studie wat tijd nodig heeft, loopt dat vloeiend over.

Tot nu toe heb ik zeer veel uit mijn lidmaatschap gehaald: een gezellige jaarclub, interessante en toegewijde commissies en het prachtige dispuut P.C.S.A. Incognito! Naast alle mooie evenementen ik heb ervaren, ben ik ook gegroeid op sociaal vlak en in ondernemerschap. Iedereen ontvangt je met open armen en je komt in contact met een wijd spectrum leden die elk hun passies hebben! Verder wordt je gestimuleerd om zelf gave evenementen te creëren, als je hier interesse in hebt en de vrijheid die je daar krijgt is immens. Ik doe nu de Kick-In Commissie en hoewel het met corona zwaar kan zijn, wordt mij als eerstejaars wel echt de mogelijkheid gegeven om mijn inbreng tot uiting te brengen! Zelfs in mindere tijden als tijdens de lockdown was AEGEE er voor mij.

In één zin omschrijf ik AEGEE als de vereniging met open deuren die er altijd voor haar leden en studenten in Enschede is zodat zij uit hun studentenleven kunnen halen wat ze willen!

Het komende jaar ben ik van plan om mijn bachelor door te zetten, hopelijk daar nog een commissie of twee naast te doen en vooral genieten van al wat Enschede mij te bieden heeft!

Het hoogtepunt van AEGEE voor mij was Kamp, aangezien het de afsluiter was van de HAIP en daarmee het punt waarop ik wist dat ik hier niks meer van zou willen missen.