(Bij)banen, Stages en Afstudeeropdrachten

Ben jij opzoek naar een (bij)baan, stage of afstudeeropdracht? AEGEE probeert jou hierbij te helpen!

(Bij)banen

No Nonsense Technical Solutions

Wie zijn wij?

Ben jij een enthousiaste en kritische HBO of WO student? Houd jij van een uitdaging en werken in een dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou! NNTS is een ingenieursbedrijf dat diverse technische vraagstukken oplost en bedrijven en organisaties helpt met het bedenken en opzetten van nieuwe innovaties.

Baan of bijbaan?

Bijbaan

Aantal uren per week

verschilt per project

Wie zoeken wij?

Als student kan je deelnemen aan projecten om een vraagstuk op te lossen dat past bij de achtergrond van jouw studie. Zo kan je meteen opgedane kennis toepassen in de praktijk. Deze projecten worden uitgewerkt in multidisciplinaire teams, zodat je samen met andere studenten een resultaat neer kan zetten dat waardevol is voor een bedrijf of organisatie. De werkzaamheden voor deze projecten kan je zelf indelen, want wij begrijpen als geen ander dat een flexibele werkindeling belangrijk is als student.

Ben je geïnteresseerd? Klik dan op de Interesse? knop. Wanneer er geen passende vacature voor jou tussen staat is er altijd de mogelijkheid te solliciteren op de vacature ‘teamlid projecten’ of een mailtje te sturen naar HR@nnts-group.nl. Dan kunnen wij samen met jou kijken wat we elkaar kunnen bieden.

Stages

Helaas heeft AEGEE op dit moment geen stage mogelijkheden voor je

Afstudeeropdrachten

Helaas heeft AEGEE op dit moment geen afstudeeropdracht mogelijkheden voor je