Dies 2023

20230401-0m9a5704_52788003842_o

Tussen 14 maart en 1 april was het zover! We hadden onze diesweken. Drie weken lang hadden we elke dinsdag- en donderdagavond uiteenlopende activiteiten.

We begonnen in de eerste week met een kledingswap, georganiseerd door dispuut Quenouille. Hierbij hebben verschillende mensen een gave outfit bij elkaar geruild!
Daarna was er op donderdagavond een cantus, georganiseerd door de Super Chokers. Een geslaagde avond gevuld met veel zang en bier.

In de tweede week was het tijd voor een traditionele AEGEE activiteit: Een European Night. Binnen onze kroeg konden onze leden een Europese rondreis maken langs het Verenigd Koninkrijk, Italië, Estland, Griekenland, Servië en Spanje, met bijpassende hapjes en drankjes.
Op de donderdag was het vervolgens tijd voor een groots open feest, georganiseerd door MonduMonium. Nadat we eerder het land hebben ontdekt, namen zij ons mee naar de onderwaterwereld, Bikini Broek om precies te zijn.

In de derde en laatste week was het op dinsdagavond tijd voor de jaarlijkse verenigingsfoto, gevolgd door een Speciaalbiertocht door Enschede, die begon in onze eigen geliefde kroeg Asterion, georganiseerd door dispuut Eximiae Unitatis.
Als voorbereiding op het gala, stond er op donderdag 30 maart een danscursus op het programma, gevolgd door een bijpassende salsa en meringue avond.

Op 1 april werden de diesweken afgesloten met het allermooiste feestje: het gala! Op een mooie avond bij Rico Latino werd er genoten van onbeperkt drinken, goede muziek verzorgd door DJ’s en The Walnuts, en elkaars gezelligheid! Het gala beviel zelfs zo goed dat het uitmondde in een afterparty in onze eigen kroeg! Een knallende afsluiter van de diesweken!

Terugkijkend waren het drie intense, maar zeer leuke weken!