Ervaring van Bo

Testimonial Bo foto

Bo Degger

Student Muziektherapie

Hallo, Mijn naam is Bo en ik ben 22 jaar oud.

In september start ik met het tweede jaar van mijn studie muziektherapie aan het ArtEZ conservatorium hier in Enschede. Hiervoor heb ik in Nijmegen gestudeerd en op kamers gewoond. Nu woon ik ongeveer iets langer dan een jaar in een gezellig studentenhuis hier in Enschede, waar trouwens de helft zich ondertussen ook heeft ingeschreven bij AEGEE!

Zelf ben ik dit jaar vlak voor de Winter HAIP lid geworden van AEGEE. Ik wilde graag buiten mijn studie en studentenhuis meer mensen leren kennen in Enschede. Daarom had ik besloten om me in te schrijven bij AEGEE en hier heb ik zeker geen spijt van! Ik hou heel erg veel van muziek maken en ben hier actief mee bezig. Ik speel viool en ben vaak te vinden in veel orkesten. Deze zomer speel ik bijvoorbeeld mee met het Nederlands Studenten Orkest en na de zomer start ik ook in een orkest in Enschede.

Ik vind het leuk om actief met dingen bezig te zijn en bij AEGEE kan dit zeker. Er wordt enorm veel georganiseerd. Ik ben toevallig echt net gestart met de lustrumcommissie, waar ik mee mag helpen met organiseren komend jaar. Hier heb ik heel veel zin in. Voor de zomer heb ik ook voor het eerst getapt en mijn plan is om dit na de zomer nog veel vaker te gaan doen! Inmiddels zit ik ook bij dispuut Quenouille , wat ik heel erg tof vind! Ik heb heel veel zin om nog veel meer te gaan doen en beleven bij AEGEE!