Ervaring van Okke

Okke

Okke van der Have

Student Communicatie Wetenschap

Heeeee, ik ben Okke en ik ga volgend jaar naar m’n tweede jaar Communicatiewetenschappen. Ik ben twee jaar geleden lid geworden tijdens de Kick-In. Ik was na twee dagen al overtuigd door het enthousiasme van de leden. Eenmaal ingeschreven wist ik nog niet wat ik kon verwachten, maar al snel werd duidelijk dat ik me helemaal thuis ging voelen. Ik heb een superleuke Jaarclub en zit sinds dit jaar ook bij het allerleukste dispuut: Eximiae Unitatis.

De hoeveelheid mensen die ik heb leren kennen is voor mij het belangrijkste van AEGEE. Ik heb heel veel goede vrienden gemaakt en van die vrienden heb ik veel geleerd, vooral door het organiseren van activiteiten. Soms ben ik een maand niet heel actief en ga ik gewoon een aantal avonden naar de kroeg. Op andere momenten ben ik druk bezig met commissies. Zo heb ik vorige zomer een aantal weken fulltime aan de Kick-In gewerkt. Dat kan je volledig zelf invullen! 

Ik hoop dat we komend jaar, na een begin waarbij we nog netjes afstand moeten houden, toch weer veel gave feesten en activiteiten kunnen organiseren. De feesten zijn voor mij toch altijd de hoogtepunten van het jaar. Ik hoop dat ik er dit jaar zelf ook nog eens eentje kan organiseren!