Dispuut Eximiae Unitatis

Dispuut Eximiae Unitatis werd op 12 januari 2015 opgericht en op 1 augustus 2017 erkend door het XXXIbestuur van AEGEE-Enschede.

Middels verenigde krachten is het genootschap Eximiae Unitatis tot stand gekomen uit een groep AEGEE-Enschede leden die allen niet betrokken waren bij disputen met als doel leden van AEGEE-Enschede die niet bij een dispuut aangesloten zijn aan de vereniging gebonden te houden.

Na twee jaar genoten te hebben van veel gezelligheid en gekkigheid is er dan toch besloten de overstap te maken en een dispuut te worden en daarmee het jongste en tevens eerste gemengde dispuut van AEGEE-Enschede op onze naam te schrijven. 

Een gemengd dispuut kent uiteraard veel variatie, maar we hebben ook een aantal gemeenschappelijke delers. We zijn bijvoorbeeld allen actief (geweest) bij AEGEE-Enschede èn houden we van speciaal bier. Maandelijks laten wij het vloeibare goud over onze tong rollen en onderwerpen wij het aan een kritische beoordeling. Daarnaast organiseren wij jaarlijks het kerstdiner van AEGEE-Enschede, een leuk feest en doen wij daarnaast nog vele activiteiten als dispuut onderling.

Kortom, een gezellige Unieke Eenheid.

Nostri Eximiae, Nostri Unitatis!

Opgericht: 12 januari 2015
Website: https://eximiaeunitatis.nl/