P.C.S.A. Incognito

In den beginne was er niets dan stof en aerde, maar naarmate de jaren volgden en de desoxyribose zuren evolueerden werd men slimmer. AEGEE-Enschede begon zich als een actieve schakel in het netwerk te ontwikkelen. Enkele Heeren van het eerste uur besloten in hun eindige wijsheid dat een dispuut bij kon dragen aan de meerdere eer en glorie van de vereniging AEGEE-Enschede. Vanuit dat daglicht is op 26 Augustus 1991 besloten tot oprichting van het Primum Collegium Societatis AEGEE-Enschede Incognito.

Dit alles gebeurde in een blauwe damp van cigarenrook en de o zo verrukkelijke geur van single malt Glenfiddich door de Heeren aedificatores John R. Nas ende Geert A.M. Haisma. Op de ALV d.d. 22 mei 1992 werd het Primum Collegium officieel erkend als dispuut van AEGEE-Enschede. Hiermee was het eerste dispuut van AEGEE-Enschede geboren.

In de jaren die volgden is het P.C.S.A. doorgegroeid tot een select en divers gezelschap van Heeren, die zich laten karakteriseren door activisme bij AEGEE, eigenzinnigheid, diversiteit, eruditie en discussie.

De Heeren van het Primum Collegium Societatis AEGEE-Enschede Incognito zullen in de toekomst nog veel geschiedenis schrijven, ter meerdere eer ende glorie van AEGEE en onszelf.

Opgericht: 26 augustus 1991
Website: www.pcsa-incognito.nl