Ervaring van Florine

florine

Florine Glastra

Student Technische Geneeskunde

Vier jaar geleden ben ik begonnen met de studie Technische Geneeskunde aan de UT. Tijdens mijn Kick-In heb ik toen erg zitten twijfelen of ik me zou inschrijven bij AEGEE of een andere vereniging. Na veel denkwerk ben ik toen toch lid geworden bij een andere vereniging. Al snel merkte ik dat ik daar niet helemaal op mijn plek was. Ik schreef me uit en ben het jaar daarna lid geworden bij AEGEE. Bij AEGEE zaten mensen waarbij ik me veel meer op mijn gemak voelde. AEGEE is een plek waar iedereen lekker zichzelf kan zijn en waar mensen open staan voor iedereen. AEGEE is wat intiemer en dat vind ik fijn. 

Ik ga bijna elke dinsdag en donderdag met super veel plezier naar de kroeg. Er is altijd wel iemand waarmee je een praatje kan maken, over de uiteenlopendste zaken. Zo kan er gediscussieerd worden of de meest willekeurige onzin worden verteld. Ook is er altijd wel iemand in voor een spelletje beerpong of een gezellig kaartspel. Niks moet, alles mag. Soms is het een avond lekker rustig borrelen, maar soms kan een avond ook heerlijk escaleren in een feestje.

Doordat je met iedereen altijd gezellig een praatje kan maken, kan je helemaal zelf bepalen hoeveel tijd je doorbrengt bij AEGEE. Als je het even druk hebt, kom je een keertje niet en als je denkt: ik heb zin in een leuke avond, dan kom je gewoon! 

Eén van mijn leukste herinneringen bij AEGEE is het kamp en dan vooral de cantus. Hierbij worden de verhalen van het het afgelopen jaar op een leuke manier vertelt. Om dat allemaal weer een keer te horen, is gezellig met de hele vereniging. 

Ik voel me zo thuis bij de gezelligheid, dat ik dit jaar een bestuursjaar  heb gedaan bij AEGEE. Zie ik jou volgend jaar ook?!