Ervaring van Rik

rik

Rik Smale

Student Business & IT

Hoi, ik ben Rik Smale en ik ben zesdejaars AEGEE lid. Ik ben in september 2016 begonnen met Business en IT, waar ik nu nog met veel plezier mee bezig ben.

In de Kick-In kwam ik bij een AEGEE doegroep terecht en daar heb ik al veel gezien van AEGEE. Aan het eind van de Kick-In besloot ik lid te worden. De enkele twijfels die overbleven, verdwenen tijdens de HAIP. AEGEE is een vereniging vol leuke mensen waarbij ik mijzelf kan zijn. 

AEGEE kost net zoveel tijd als je er in wil stoppen, je kiest zelf of en welke commissies je wil doen en wanneer je naar de kroeg gaat. Het mooie bij AEGEE is dat niemand je raar aankijkt als je een keertje niet naar de kroeg bent geweest. Daarom is AEGEE juist heel goed te combineren met je studie.

Ik heb me bij AEGEE ontzettend kunnen ontwikkelen als persoon. Ik heb veel geleerd over samenwerken en het organiseren van activiteiten. Ook heb ik hele leuke vriendengroepen gemaakt zoals mijn dispuut ΚΑΔΜΟΣ. In één zin zou ik AEGEE omschrijven als een gezellige, diverse vereniging waarin ieder zijn plekjekan vinden. 

Mijn hoogtepunt bij AEGEE was mijn jaar als sociëteitsbestuurder. Hierbij heb ik met mijn medebestuurders een jaar lang voor de kroeg  mogen zorgen en alle leden mogen verwelkomen in Asterion op vele gave borrels, activiteiten en feesten!

Volgend jaar ga ik mij focussen op het afronden van mijn bachelor, maar je zult mij nog steeds elke week in de kroeg zien. Daarnaast blijf ik de penningmeester ondersteunen bij het controleren van de boekhouding samen met de rest van de KasControle commissie.