Ervaring van Sanne

IMG_5750

Sanne Meijer

Student Industrial Design

Mijn naam is Sanne Meijer, ben nu vijfdejaars lid en studeer Industrieel ontwerpen.

Ik ben lid geworden omdat ik bij een AEGEE doegroep zat waarmee ik een super leuke Kick-In heb beleefd. Daarna heb ik nog heel lang getwijfeld omdat ik eigenlijk ook nog wilde sporten en dacht dat ik dan niet meer aan studeren toe zou komen. Maar juist het feit dat niemand mij toen gepusht heeft om lid te worden, was genoeg om me over de drempel te halen.

Als eerstejaars ben ik niet zo veel bij AEGEE activiteiten of kroegavonden geweest. Ik zat eigenlijk alleen met mijn jaarclub zodat ik de leuke mensen toch sprak, maar genoeg tijd overhield om te studeren. Dat is wel veranderd, in mijn tweede jaar heb ik een commissie gedaan en heb daarna een jaar bestuur gedaan! Nu steek ik nog steeds veel tijd in commissies, gewoon omdat ik dat zo leuk vind om met de mensen iets neer te zetten. Op dit moment zit ik ook in de Kick-In commissie, dus ik zie je vast nog wel op het paviljoen!

AEGEE is voor mij een vereniging waar iedereen zijn plek kan vinden. Voor mij is dit aan de ene kant heel veel leuke ervaringen op borrels en activiteiten en gewoon een groep mensen waar je lief en leed mee kan delen! Maar aan de andere kant heb ik er ook veel van opgestoken: van verschillende workshops, maar ook de commissies en het bestuur.

Het leukste wat ik met AEGEE heb gedaan was een bootborrel met mensen van AEGEE-Leiden. Na mijn bestuursjaar kende ik al een paar mensen, maar op de boot leerde je snel meer mensen kennen die je op het feest, maar ook op andere borrels samen met AEGEE-Leiden weer tegen komt!

Ik ben ondertussen begonnen met mijn master, maar dat houdt mij niet tegen om nog zoveel mogelijk borrels, activiteiten en commissies mee te pakken! Tot ziens alvast in de kroeg en tijdens de Kick-In!