Doegroepen

Van woensdag 24 augustus tot en met donderdag 1 september kun je meedoen aan de Kick-In. Tijdens het gevarieerde programma kun je met een AEGEE doegroep van ongeveer 10 eerstejaarsstudenten Enschede en haar studentenleven ontdekken. “Doegroepouders” (ouderejaarsstudenten) zullen jou en je doegroep tijdens de Kick-In op sleeptouw nemen!

AEGEE-Enschede - Psychology

Begin je studententijd goed bij een AEGEE doegroep!

Ethamenti - Advanced Technology

Ben jij klaar voor de meest magische Kick-In, waarin je helemaal uit je dak zal gaan bij de leukste feesten en beste activiteiten die de Kick-In heeft te bieden. Wij zijn jaarclub Ethamenti, onderdeel van studentenvereniging AEGEE-Enschede en wij willen jou alles laten zien wat het studentenleven in Enschede te bieden heeft!

Eximiae Unitatis - Mechanical Engineering

Wil jij zoveel mogelijk ervaren tijdens de kick-in? Bij Eximiae Unitatis laten wij je het beste van de kick-in zien, zowel overdag als in de kroeg! Wij zijn een gemengd dispuut met een liefde voor feestjes en activiteiten en dat brengen we graag aan jullie over. Tot zometeen, in de Kick-In!

Exorbitant - Industrial Design

Ben jij toe aan een Exorbitant leuke kick-in waarin je de gaafste feestjes bijwoont en meedoet aan de leukste activiteiten die de kick-in te bieden heeft. Wij zijn jaarclub Exorbitant, onderdeel van studentenvereniging AEGEE-Enschede en samen met drie andere doegroepen van onze jaarclub laten we je graag zien waar het studentenleven in Enschede om draait!

Horologium - Creative Technology

Begin je studententijd goed bij een AEGEE doegroep!

Incognito - International Business Administration

Welkom in Enschede Kiddo’s. We hopen dat jullie uitkijken naar een onvergetelijke Kick-In. Wij van Heerendispuut P.C.S.A. Incognito hebben er in ieder geval heel veel zin in!

ΚΑΔΜΟΣ - Psychology

Begin je studententijd goed bij een AEGEE doegroep!

MonduMonium - BMT/TG

Ben jij op zoek naar een enthousiaste, gemengde doegroep om Enschede te leren kennen? En zie jij een week vol gezelligheid, activiteiten & feestjes wel zitten? Dan zit je bij MonduMonium zeker goed! Wij zijn damesdispuut MonduDamo en herendispuut Pandemonium van AEGEE-Enschede en tijdens deze Kick-in willen wij samen zorgen dat jij een onvergetelijke week hebt.