Doegroepen

Van woensdag 24 augustus tot en met donderdag 1 september kun je meedoen aan de Kick-In. Tijdens het gevarieerde programma kun je met een AEGEE doegroep van ongeveer 10 eerstejaarsstudenten Enschede en haar studentenleven ontdekken. “Doegroepouders” (ouderejaarsstudenten) zullen jou en je doegroep tijdens de Kick-In op sleeptouw nemen!

Heronium - Advanced Technology

Wij zijn jaarclub Heronium, de superhelden van AEGEE-Enschede. Wij als jaarclub staan te popelen om jullie een onvergetelijke kick-in te bezorgen, op de zelfde manier zoals wij deze precies een jaar terug hebben meegemaakt. Wij weten dus nog goed dat een goede kick-in betekend: meedoen met de leuke activiteiten, zo veel mogelijk feesten mee pakken, en vooral gezellige chaos! 

Kortom, voor een onvergetelijke kick-in kies de JC Heronium doe-groep.

 

KadQnoei - Industrial design

Begin je studententijd goed bij een AEGEE doegroep!

Eximiae Unitatis - BMT/TG

Wil jij zoveel mogelijk ervaren tijdens de kick-in? Bij Eximiae Unitatis laten wij je het beste van de kick-in zien, zowel overdag als in de kroeg! Wij zijn een gemengd dispuut met een liefde voor feestjes en activiteiten en dat brengen we graag aan jullie over. Tot zometeen, in de Kick-In!

SipSip- Mechanical Engineering

Begin je studententijd goed bij een AEGEE doegroep!

Kala Chronika - Psychology

Begin je studententijd goed bij een AEGEE doegroep!

Horologium - Creative Technology

Heyy kiddo’s

Zijn jullie klaar om het studentenleven zo goed mogelijk te beginnen, naar de leukste feestjes te gaan en mee te doen aan alle gave activiteiten van de kick-in? Wij zijn jaarclub Horologium, onderdeel van AEGEE-Enschede en hebben onwijs veel zin het mooie Enschede aan jullie te laten zien!

Tot tijdens de kick-in,

Unum Ergo!

 

Drutique - Technical Computer Science

Wij zijn jaarclub Antique, we heten zo omdat wij de wat oudere AEGEE’ers waren van alle sjaars.Wij hebben in  samenwerking met jaarclub Druvium een aantal super leuke ouders bij elkaar verzameld. Wij gaan gezellig meedoen met de activiteiten waar jullie voor kiezen en nemen jullie mee in het studentenleven hier in Enschede. Dus als je zoekt naar een ontzennende leuke kick-in kijk niet verder dan ons! 

Kies voor Drutique!!

 

Licentia - Psychology

Hey there kiddos,

Yearclub Licentia wants to welcome you to the most exciting start of your student life! We are an international, loving and chaotic group who is excited to introduce you to Enschede, AEGEE and student culture! Come along with us on this adventure and experience the most fun parties and exciting activities that Kick-In has with us!!!

MonduMonium - BMT/TG

Ben jij op zoek naar een enthousiaste, gemengde doegroep om Enschede te leren kennen? En zie jij een week vol gezelligheid, activiteiten & feestjes wel zitten? Dan zit je bij MonduMonium zeker goed! Wij zijn damesdispuut MonduDamo en herendispuut Pandemonium van AEGEE-Enschede en tijdens deze Kick-in willen wij samen zorgen dat jij een onvergetelijke week hebt.